Winterschilder

5 REDENEN OM JUIST NU SCHILDERONDERHOUD BINNEN TE LATEN UITVOEREN DOOR WINTERSCHILDER VAN EMMERIK.

 

1. Uw huis behoudt zijn waarde!

Onderhoud aan uw huis en de uitstraling van het interieur zijn belangrijk als het gaat om de waarde van uw huis. Wij zorgen voor meerwaarde door uw huis in goede conditie te brengen en het interieur vakkundig te verfraaien.

 

2. Profiteer van de lage 6% BTW bij de Winterschilder!

Voor woningen, ouder dan 2 jaar geldt het lage BTW tarief van 6%. Zo wordt het inschakelen van de winterschilder wel heel aantrekkelijk!

 

3. Wij hebben nu tijd en ruimte!

De winterperiode is van oudsher een rustige tijd voor het schildersbedrijf, juist nu kunnen wij de volledig aandacht geven, die uw interieur verdient! Daarom geven wij in de periode van december t/m maart korting op al uw binnenschilderwerk!

 

4. Van Emmerik Schilderwerken is uw beste adviseur!

Met welk materiaal kunnen wanden het beste worden afgewerkt en in welke kleur? Ook  daarvoor kunt u prima terecht bij ons. Wij adviseren in de materiaalkeuze en kleurgebruik.

 

5. Vakmanschap en kwaliteit!

Wij werken uitsluitend met professionele verfsystemen. Daarnaast staat de AF-erkenning van ons bedrijf voor vakmanschap en duidelijke spelregels. Onze leveringsvoorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Actueel

Branche Informatie

© 2015 Van Emmerik Schilderwerken | Disclaimer